NFN open en bloot

Wij zijn als vereniging aangesloten bij NFN Open & Bloot

NFN Open & Bloot is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. Wij zijn als vereniging aangesloten bij NFN. Dit houdt in dat NFN het bestuur van de vereniging ondersteunt, we gebruik kunnen maken van collectieve verzekeringen, de verenigingen ontvangen de NFN-jaarkaart voor hun leden en we volgen het veiligheidsprotocol. Ook organiseert NFN de Open dag, de Verenigingskamer en workshops voor bestuurders. Lees hier meer over op: https://nfn.nl/informatie-besturen-naturistenverenigingen.

Verenigingsleden en NFN

Leden van aangesloten verenigingen kunnen alleen lid zijn van NFN door zelf een (rechtstreeks) NFN-lidmaatschap af te sluiten. Alleen rechtstreekste NFN-leden ontvangen vier magazines per jaar, ledenvoordeel en korting in webshop. Zie ook https://nfn.nl/verenigingsleden-en-nfn/

De NFN-jaarkaart

Alle volwassen leden van onze vereniging ontvangen de NFN-jaarkaart met INF-zegel. Deze jaarkaart is geen ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. Hierin hebben wij afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. Het doel hiervan is om dit ongewenste gedrag te voorkomen en/of tegen te gaan. In uiterste gevallen zorgen we ervoor dat een pleger van ernstig ongewenst gedrag zijn NFN-jaarkaart wordt ingenomen en geen toegang meer krijgt tot de georganiseerde naaktrecreatie.

De NFN-jaarkaart voor verenigingsleden geeft óók toegang tot (internationale) evenementen en blootlocaties maar geen ledenvoordeel en korting in de NFN-webshop.