Paluda

Naturistenvereniging

Renovatie zwembad Paluda - 2

 

Afronding renovatie zwembad 28 april 2015

 

Om precies 0830u arriveerde de renovatieploeg bestaande uit Hans Kauwenberg en zijn maat Peter op ons terrein.

 

Het waterniveau heeft inmiddels voldoende niveau om de  4 overgebleven inspuiters en skimmers aan te sluiten. Uiteraard dronken we eerst een lekkere beker vers gezette Paluda koffie tijdens een korte werkbespreking.

 

Peter deed verwoede pogingen om de gesealde verpakking van de nieuwe Italiaanse trap te verwijderen. Hij was hier bijna ’n uur mee zoet waarna het in elkaar zetten van de trap verder ’n fluitje van een cent bleek.

Hans K. trok zijn waad pak aan om de inspuiters in het folie te integreren. Tussentijds heb ik me zelf nuttig gemaakt door de vulkranen weer open te zetten en de inmiddels ruim in het bad neergedaalde pollen met het schepnet te lijf ben gegaan.

 

Tegen 11.00u waren alle inspuiters en skimmers bevestigd. Hans begon een beetje te klagen over koude voeten.

Peter had de 2 delige trap plaatsings gereed gemaakt en ook het nodige meetwerk verricht. Het moge duidelijk zijn dat hierbij geen fouten gemaakt mogen worden.

Om de trap in de juiste positie te houden moest ook ik het koude water in met mijn lieslaarzen.

Peter boorde de gaten in de badrand voor de leuning en Hans K nam de gaten in de folie voor de trap voor zijn rekening. Er dreigde even een probleem te ontstaan met het vasttrekken van een trapbout. Door een andere bout en plug te gebruiken, kon de trap toch lekker vast worden getrokken.

 

Om 12.00u was alles klaar en namen we afscheid. Er is door de zwembadploeg uitstekend werk afgeleverd waarvoor ik hun heb gecomplimenteerd. Hans K beloofde dat hij een dezer dagen nog een fles schoonmaakmiddel voor de bovenrand van het zwembad bij mij thuis zou afleveren.

Na de lunch heb ik een pomp aangezet en gelukkig zijn er geen lekkages meer. Ruud heeft zijn werk  eerder dus ook prima gedaan.

 

Rond 16.00u heb ik voor het eerst gezogen, dit gaat nu zonder al die vervelende vouwen wel een stuk gemakkelijker.

 

Omdat er vanaf de lange zijde veel zand en pollen in het bad waaien gaan Kees en ik morgen om 10.00u de zichtdekking  tussen bad en kampeerterrein plaatsen.

 

Klik hier voor een foto-overzicht

 

Groetjes Hans

Paluda Gegevens

Postadres:

Naturisten Vereniging Paluda

Tromplaan 3, 6004 EL, Weert

Telefoon:    0495 - 58 75 96


Terreinadres:

Telheidestraat,

6006SC, Weert


GPS coördinaten:

North 51º 12' 56.498"

East 5º 42' 55.725"


Meer informatie? Stuur een mail naar het Bestuur


Bankgegevens:

IBAN:

NL97 INGB 0004 4429 11

BIC: INGBNL2A

T.N.V.: Vereniging PaludaAangesloten bij