Paluda

Naturistenvereniging

Keurmerk "Prettig Bloot"

 

Paluda bezit ook het door de NFN (Naturisten Federatie Nederland) uitgegeven keurmerk "Prettig Bloot" 2014-2015, 2015-2016,2017-2018, 2019.

Dit geeft U als echte naturist de beste garanties op een plezierig verblijf.

Het Keurmerk staat garant voor: veiligheid, vrijheid, respect, openheid en kwaliteit. Dit zijn de kernwaarden die gasten zoeken bij het selecteren van adressen om prettig bloot te verblijven of naturistische activiteiten te ondernemen. 

 

 

 

 

 

Ziehier de tekst zoals vermeld op de site van de NFN:

 

Keurmerk 'Prettig bloot'

Het keurmerk ‘Prettig bloot’ is een door NFN goedgekeurde indicatie voor terreinen waar je prettig bloot kunt recreëren. Voerders van het keurmerk hebben gastvrijheid en een respectvolle behandeling van bezoekers hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om de veiligheid op terreinen te garanderen.

 

Prettig bloot recreëren in een veilige en respectvolle omgeving, daar staat NFN voor. De manier waarop we met elkaar omgaan gebaseerd op gemeenschappelijke normen en waarden worden al decennialang op Nederlandse naturistenterreinen gevolgd, maar worden via het keurmerk geformaliseerd.

 

Organisaties die het keurmerk van NFN ontvangen ondertekenen twee verklaringen, waaronder het Veiligheidsprotocol. Onderdeel hiervan is dat het verplicht is om (een vermoeden van) ongewenst gedrag te melden bij de Veiligheidscommissie. De Veiligheidscommissie bestaat uit vijf deskundige personen, die zich buigen over meldingen van ongewenst gedrag. Zij behandelen elke melding onafhankelijk, objectief en discreet. De Veiligheidscommissie is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een beknopte vorm van het protocol is te vinden in de NFN-gedragscode. Het protocol en de gedragscode vind je hier.

 

Het keurmerk 'Prettig bloot' wordt uitgereikt door NFN en wordt erkend door de Internationale Naturisten Federatie (INF). Terreinen die het Keurmerk ‘Prettig bloot’ ontvangen, zijn te herkennen aan een vierkant gevelbord. Het keurmerk mogen ze tevens in digitale vorm op hun website tonen. Ook zie je op deze website welke terreinen het keurmerk dragen. Bij de omschrijving wordt het keurmerk dan vermeld (onder Services). Het Keurmerk ‘Prettig bloot’ wordt telkens voor een periode van twee jaar verstrekt.

(bron:www.nfn.nl/naaktrecreatie)

 

Paluda Gegevens

Postadres:

Naturisten Vereniging Paluda

Tromplaan 3, 6004 EL, Weert

Telefoon:    0495 - 58 75 96


Terreinadres:

Telheidestraat,

6006SC, Weert


GPS coördinaten:

North 51º 12' 56.498"

East 5º 42' 55.725"


Meer informatie? Stuur een mail naar het Bestuur


Bankgegevens:

IBAN:

NL97 INGB 0004 4429 11

BIC: INGBNL2A

T.N.V.: Vereniging PaludaAangesloten bij