Paluda

Naturistenvereniging

Paluda

 

 
Paluda is een naturistenvereniging sinds 1980 met een eigen terrein van 0,6 hectare, vier kilometer ten zuiden van Weert, in 2012 uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland, vervolgens in 2013 tot groenste stad van Europa en uiteindelijk in 2014 tot groenste regio van de wereld.
 
Het terrein is goed bereikbaar en uniek gelegen aan de rand van het natuurgebied "de Tungeler wallen", een natuurgebied met zandverstuivingen dat veel wandelaars en natuurliefhebbbers trekt. In de buurt van het terrein ligt ook het Grenspark Kempen-Broek, een 25.000 ha groot gebied dat nat afwisseld met droog, open met gesloten, natuur met cultuur en dat zich uitstrekt over de gemeenten Cranendonck, Weert, Nederweert in Nederland en de Belgsche gemeenten Bocholt, Bree, Kinrooi en Maaseik.
Het terrein is daarmee een ideaal uitgangspunt voor het maken van fietstochten. Men kan direct aansluiten aan het fietsroutenetwerk.
 
De aantrekkingskracht van de vereniging is haar kleinschaligheid, de rustige, natuurrijke omgeving en de gastvrijheid van de leden. 
 
Binnen de vereniging bestaat geen werkplicht. Elk jaar wordt er een Midzomerfeest georganiseerd. In de wintermaanden huren de leden ca. vijf keer een sauna in Mierlo af.
 
Er zijn voor gasten 12 kampeerplekken met elektra 6 A. aansluiting beschikbaar. We hebben geen vaste standplaatsen of seizoensplaatsen. Dagrecreanten zijn van harte welkom. Voor alle bezoekers is er gratis WIFI op alle kampeerplaatsen.
NFN/INF lidmaatschap is vereist. Per persoon is een geldige ledenpas verplicht.

 

Het terrein is voorzien van: zwembad (16 x 6 m) en speciaal voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een zandbak. Uiteraard is het terrein voorzien van adequaat sanitair. In onze blokhut staan voor de gasten een koel/diepvrieskast en een magnetron ter beschikking. Voor de dagrecreanten is een separate garderobe aanwezig. Het terrein beschikt verder nog over een jeu de boule baan en tafeltennisaccomodatie.
Om organisatorische redenen stellen wij vooraf telefonisch aanmelden erg op prijs. Wij zijn bereikbaar op  0495-587596
 
 

Paluda Gegevens

Postadres:

Naturisten Vereniging Paluda

Tromplaan 3, 6004 EL, Weert

Telefoon:    0495 - 58 75 96

Mobiel: 06-42984089


Terreinadres:

Telheidestraat,

6006SC, Weert


GPS coördinaten:

North 51º 12' 56.498"

East 5º 42' 55.725"


Meer informatie? Stuur een mail naar het Bestuur


Bankgegevens:

IBAN:

NL97 INGB 0004 4429 11

BIC: INGBNL2A

T.N.V.: Vereniging PaludaAangesloten bij